Sunt Doctor TEODORESCU

Absolvent al principalei universități de profil din România, prestigioasa Universitate de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Experiență medicală de peste 10 ani.
Știm că apropierea de oameni, empatia este importantă in meseria noastră și ne rezervăm timp să explicăm astfel incât să nu rămână întrebări fără răspuns. Am înțeles că oamenii sunt diferiți și încerc să-i vorbesc fiecăruia pe limba lui.
Să pui un diagnostic corect, dialogul cu pacientul, să elaborezi un plan de tratament corect  pe care să-l pui în aplicare. Asta  presupune meseria de medic.

La început am lucrat ca medic în alte clinici stomatologice din București căpătând astfel experiență cu pacienții și piața medicală. Ulterior am deschis Clinica Teodorescu din dorința de a da înapoi o parte din ce mi s-a oferit.
Am absolvit  cursuri de perfecționare si congrese și voi participa cu siguranță și în viitor pentru a rămâne la curent cu ultimile tendințe si tehnologii  în stomatologie și a asigura un grad cât mai înalt de calitate, spre binele pacientului.

Str. Luterană, Nr.1 Bucharest, Romania

Contactează-ne acum

Contactează-ne acum

0724 935 621

contact@teodorescudentalclinic.ro

Programare Online

Programare Online

Contacteaza-ne acum!